06-09-06

Nieuwe lay-out website

Beste (liberale) vrienden en vriendinnen,

Het officiële startschot van de verkiezingscampagne voor de komende gemeente- en provincieraadsverkiezingen is ondertussen gegeven.  Er waren echter nog een paar zaken die in orde moesten gebracht worden, waaronder een nieuwe lay-out voor onze website en het lanceren van onze verkiezingswebsite.

Beiden zijn ondertussen in orde.  Onze website www.jongvldgrimbergen.be heeft een volledig nieuwe en frisse lay-out gekregen in de kleuren van ons foldertje dat we gemaakt hebben voor alle jongerenkandidaten van VLD Grimbergen te promoten.  U zal het hoogstwaarschijnlijk al gemerkt hebben dat we tijdens het afgelopen weekend deze folder hebben uitgedeeld met al onze jongeren.

Ook de speciale verkiezingswebsite www.8ideeen.be is dit weekend volledig online gegaan.  Daar kan u onze 8 pittige ideeën voor 8 oktober op terugvinden en ook de uitleg achter deze 8 ideeën.  Binnenkort zullen we onze 7 jongerenkandidaten uitgebreid aan u voorstellen.

Op de beide websites zullen we ook enkele foto's van de campagne zetten, zodat iedere Grimbergenaar kan volgen waar we allemaal aanwezig waren.  Het is de bedoeling om iedere week een aantal campagnefoto's online te zetten.

Tot binnenkort!

Liberale groetjes,

 

Kevin, Ann, Samira, Mike, Pris, Katia en Ruben

De 7 jongerenkandidaten van VLD Grimbergen

 

www.8ideeen.be

www.jongvldgrimbergen.be

15:11 Gepost door Het liberale team in Web | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

23-08-06

Cartoon van de week...

Met dank aan Tom Cartoon: www.tomcartoon.be

 

Surf ook eens www.jongvldgrimbergen.be.  Eind deze week, ten laatste begin volgende week zal onze website in een volledig nieuw kleedje zitten.

 

Wil je lid worden van Jong VLD Grimbergen?  Dat kan!  Stuur hiervoor een mailtje naar info@jongvldgrimbergen.be met je naam, adres, geboortedatum, emailadres en telefoonnummer.  Eén van onze bestuursleden zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Lid worden van onze toffe, jonge, liberale vereniging kost je slechts 4 euro per jaar.

Ben je ouder dan 36 jaar?  Geen probleem, je kan ook erelid worden van onze vereniging.  Stuur hiervoor eveneens een mailtje naar info@jongvldgrimbergen.be met dezelfde gegevens (naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en emailadres).  Het kost je 25 euro per jaar om erelid te worden en je krijgt een heel leuke attentie bij.

Tot binnenkort,

Kevin, Ann, Samira, Mike, Pris, Katia en Ruben

De zeven jongerenkandidaten van VLD Grimbergen

Kevin, Mike, Ann, Koen, Jan, Bob, Tim, Nicolas en Steven

Het L-team

 

09:55 Gepost door Het liberale team in Web | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-08-06

Cartoon van de week...

 

Met dank aan Tom Cartoon: www.tomcartoon.be

 

Surf ook eens naar onze website: www.jongvldgrimbergen.be.  Op dit ogenblik zijn we achter de schermen druk bezig om onze website een volledig nieuwe lay-out te geven.  Binnenkort zullen jullie het resultaat mogen bewonderen.

 

Lid worden van Jong VLD Grimbergen?  Dat kan!  Het kost je slechts 4 EUR per jaar.  Stuur hiervoor een mailtje naar info@jongvldgrimbergen.be met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres.  Eén van de bestuursleden zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

13:47 Gepost door Het liberale team in Web | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |