16-03-07

Persbericht: steun Kom op tegen kanker

PERSBERICHT 15 MAART 2007

 

Liberale jongeren steunen “Kom op tegen kanker”

 

Op zaterdag 17 maart 2007 organiseert Jong VLD Grimbergen voor de zesde maal haar spaghettiavond. Deze vindt, zoals elk jaar, plaats in Sporthal Verbrande Brug te Grimbergen. Het bestuur heeft op haar bestuursvergadering van 6 maart 2007 besloten om een deel van de opbrengst weg te schenken aan de vereniging Kom op tegen kanker.

 

Kanker is een ziekte die alle leeftijden kan treffen, zowel jong als oud kan er mee geconfronteerd worden. “Daarom willen wij de activiteiten van Kom op tegen kanker steunen”, zegt Kevin Vleminckx, Voorzitter van Jong VLD Grimbergen. “Aan alle plaatselijke verenigingen werd een brief gestuurd met de vraag of zij – indien ze een winstgevende activiteit organiseren – een deel van de opbrengst willen af staan aan het goede doel, meer bepaald aan Kom op tegen kanker.”

 

“Omdat de strijd tegen kanker blijvend ondersteund moet worden, hebben wij besloten om een deel van de winst, die we zullen maken tijdens onze spaghettiavond, weg te schenken aan dit goede doel” gaat Vleminckx verder. “Deze actie zal duidelijk worden gecommuniceerd aan de mensen die naar spaghettiavond afzakken. Zo zal er een vlag van Kom op tegen Kanker worden opgehangen in de zaal.  Daarnaast zullen ook onze bestuursleden dit initiatief kenbaar maken aan de aanwezige sympathisanten” besluit Voorzitter Vleminckx.

 

Via deze weg willen wij u en uw familie alvast uitnodigen voor onze spaghettiavond van zaterdag 17 maart 2007.  Deze gaat door in de feestzaal van Sporthal Verbrande Brug, Vaartstraat 87 te 1850 Grimbergen.  De avond start om 18u00.

Voor onze niet-spaghettifans is er, zoals ieder jaar, een alternatieve schotel voorzien.  Daarnaast hebben alle bestuursleden heel wat inspanningen geleverd om van onze legendarische tombola opnieuw een groot succes te maken.

09:09 Gepost door Het liberale team in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-03-07

6de Spaghetti-Avond

Beste,

 

Durven vernieuwen is een oude slagzin van onze partij. Maar sommige zaken houden we beter bij het oude. Zo zijn we weer toe aan onze jaarlijkse spaghetti-avond.

 

Deze zal dit jaar doorgaan op zaterdag 17 maart 2007 in de feestzaal van de sporthal Verbrande Brug in Grimbergen.

  

 Datum: Zaterdag 17 maart 2007

 

Plaats: Sporthal Verbrande Brug in Grimbergen

Vaartstraat 87 te 1850 Grimbergen

 

vanaf 18u tot … u

 

Zoals steeds voorzien we ook een alternatief voor onze niet-spaghettifans.

 

Al onze bestuursleden zijn momenteel nog druk in de weer om weer voor een spetterende tombola te zorgen. We kunnen nu al zeggen dat het beter gaat zijn als vorig jaar!

 

Bij deze brief vindt u eveneens een aantal flyers die u aan uw vrienden kan uitdelen zodat ook zij op de hoogte zijn van onze spaghetti-avond.

 

Wij hopen jullie massaal te mogen verwelkomen!

 

Met jongliberale groeten,

 

 

 

Kevin, Mike, Ann S. , Bob, Samira, Jan, Ann D., Jelle, Klaas, Steven, Tim en Anthony

Uw Grimbergse liberale jongeren

11:55 Gepost door Het liberale team in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: spaghetti, zaterdag, 17 maart |  Facebook |