06-09-06

Nieuwe lay-out website

Beste (liberale) vrienden en vriendinnen,

Het officiële startschot van de verkiezingscampagne voor de komende gemeente- en provincieraadsverkiezingen is ondertussen gegeven.  Er waren echter nog een paar zaken die in orde moesten gebracht worden, waaronder een nieuwe lay-out voor onze website en het lanceren van onze verkiezingswebsite.

Beiden zijn ondertussen in orde.  Onze website www.jongvldgrimbergen.be heeft een volledig nieuwe en frisse lay-out gekregen in de kleuren van ons foldertje dat we gemaakt hebben voor alle jongerenkandidaten van VLD Grimbergen te promoten.  U zal het hoogstwaarschijnlijk al gemerkt hebben dat we tijdens het afgelopen weekend deze folder hebben uitgedeeld met al onze jongeren.

Ook de speciale verkiezingswebsite www.8ideeen.be is dit weekend volledig online gegaan.  Daar kan u onze 8 pittige ideeën voor 8 oktober op terugvinden en ook de uitleg achter deze 8 ideeën.  Binnenkort zullen we onze 7 jongerenkandidaten uitgebreid aan u voorstellen.

Op de beide websites zullen we ook enkele foto's van de campagne zetten, zodat iedere Grimbergenaar kan volgen waar we allemaal aanwezig waren.  Het is de bedoeling om iedere week een aantal campagnefoto's online te zetten.

Tot binnenkort!

Liberale groetjes,

 

Kevin, Ann, Samira, Mike, Pris, Katia en Ruben

De 7 jongerenkandidaten van VLD Grimbergen

 

www.8ideeen.be

www.jongvldgrimbergen.be

15:11 Gepost door Het liberale team in Web | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Cartoon van de week...

 

Met dank aan Tom Cartoon: www.tomcartoon.be

 

Wil je ook lid worden van deze leuke politieke jongerenvereniging?  Dat kan!  Het kost je slechts 4 euro per jaar.  Stuur hiervoor een mailtje naar algemeen emailadres info@jongvldgrimbergen.be met je naam, adres, geboortedatum, emailadres en telefoonnummer.  Iemand van het bestuur zal dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

 

Ouder dan 36 jaar?  Geen probleem!  Je kan ook erelid worden van onze vereniging. Het kost je 25 euro per jaar.  Stuur hiervoor eveneens een mailtje naar ons algemeen emailadres met je naam, adres, geboortedatum, emailadres en telefoonnummer.  Wij zullen contact met je opnemen en je toevoegen aan onze lijst met ereleden die binnenkort op onze website www.jongvldgrimbergen.be zal verschijnen.

08:31 Gepost door Het liberale team in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |