10-08-06

VLD-jongeren stellen sportplan 2010 voor

Onlangs stelden  de VLD-jongeren  hun opmerkelijk sportplan voor. Met dit sportplan geeft VLD-jongeren voorzitter Kevin Vleminckx samen met de andere jongerenkandidaten aan  welke koers zij wil varen voor een toekomstige sportieve gemeente. Het ultieme doel van deze zeer dynamische jongeman is niet gering : hij wil samen met de andere VLD-jongeren dat Grimbergen één van de sportiefste gemeenten wordt in Vlaanderen.

Het plan bevat zes doelstellingen : Grimbergenaars  kennis laten maken met alle sportmogelijkheden in hun gemeente, het opstellen van één groot Gemeentesportplan , bekendmaken van de Sportclubs ,  opstellen van een sportprioriteitenplan , speelpleinen uitbouwen in alle wijken en verkavelingen , geen huiswerk meer voor kinderen op woensdagnammidag,  het invoeren van een jeugdsportpas en verspreiden van infomatie aan en participatie van de burgers. 

Als Kevin Vlemincks en/of andere VLD-jongeren er in slagen  na de komende verkiezingen hun stempel op het beleid te zetten zal Grimbergen blijkbaar een ware metamorfose ondergaan. Ondanks hun hoge ambities laten de VLD-jongeren niet na het doordacht sportbeleid van de voorbije 6 jaar te huldigen . Aan dit beleid heeft volgens hen Grimbergen het volgende te danken : ongeveer 20 sportterreinen, 11 tennisbanen, 2 basketterreinen, 20 petanqueterreinen, één atletiekpiste, een openluchtzwembad en een volledig nieuw gesloten zwembad in aanbouw. Bovendien zijn er maar liefst zes sporthallen.

 

Bron: www.grimbergs.net

 

P.S.: Onze twee webmasters hebben eventjes verlof genomen.  Er zullen tot maandagavond geen nieuwe berichten verschijnen op onze blog.  Vanaf dinsdag zullen onze webmasters terug paraat staan om nieuwe berichten te posten op onze blog.  Wij wensen iedereen alvast een prettige vakantie.

16:34 Gepost door Het liberale team in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: sportplan 2010 |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.